Algemene voorwaarden

 Door het plaatsen van een bestelling geeft u te kennen dat u met onze Algemene Voorwaarden akkoord gaat. Vera’s Krealade houdt zich het recht voor haar Algemene Voorwaarden tussentijds te wijzigen.
Vera’s Krealade is geregistreerd bij de Kamer van Koophandel voor Noord- Nederland onder nr. 01135994. Het bedrijf is gevestigd aan de Hoofdstraat 89, 9861 AC te Grootegast.
BTW-id. NL001444343B53

Verzendkosten

Voor de verpakkings- en verzendkosten wordt een bijdrage gerekend ( zie verzenden en retourneren) Alle prijzen op de site zijn onder voorbehoud van druk- en zetfouten. Voor de gevolgen van druk- en zetfouten wordt geen aansprakelijkheid aanvaard. Al onze leveringen worden verzonden via TNT Post. Tenzij anders overeengekomen.


Zichttermijn

Voor zover niet anders is aangegeven, heeft u na ontvangst van de bestelling gedurende een periode van 7 werkdagen het recht om zonder opgave van redenen de koopovereenkomst via een email te ontbinden en de bestelling binnen dezelfde termijn te retourneren. Eventueel gedane betalingen (exclusief administratie- en verzendkosten) zullen binnen 14 dagen worden geretourneerd. Er bestaat geen recht op terugbetaling als het product is gebruikt en/of is beschadigd of de bestelling is geopend en/of niet in de originele verpakking geretourneerd. Na het verstrijken van de zichttermijn van 14 werkdagen wordt de koopovereenkomst een feit. Tevens zijn de kosten voor het retourzenden voor rekening van de klant.


Aansprakelijkheid tijdens verzending
Wij zijn niet aansprakelijk voor verlies of beschadiging van de goederen tijdens verzending. Mocht zich onverhoopt een probleem voordoen, dan horen wij dit graag en zullen wij een klacht indienen bij TNT Post of de Pakketdienst.


Prijzen

De bij de artikelen genoemde prijzen zijn in euro's, inclusief BTW. Verzendkosten zijn (tenzij anders vermeld) niet bij de genoemde prijzen inbegrepen.

Eigendomsvoorbehoud
Eigendom van het product gaat pas over indien de volledige rekening is betaald

Leveringstijd en voorwaarden
Wij streven ernaar uw bestelling binnen 5 werkdagen na ontvangst van betaling op te sturen. Echter, wij zijn hier niet verplicht toe en nemen een uiterlijke verzendtermijn van 30 dagen in acht.
  
Gegevensbeheer

Indien u een bestelling plaatst bij Vera’s Krealade.nl, dan worden uw gegevens opgenomen in het klantenbestand van Vera’s Krealade.nl. Vera’s Krealade.nl houdt zich aan de Wet Persoonsregistraties en zal uw gegevens niet verstrekken aan derden. Zie onze Privacybeleid. Vera’s Krealade.nl respecteert de privacy van de gebruikers van de internetsite en draagt zorg voor een vertrouwelijke behandeling van uw persoonlijke gegevens. Vera’s Krealade.nl maakt gebruik van een mailinglijst. Wanneer u een bestelling plaatst bij Vera’s Krealade.nl wordt u automatisch aangemeld voor deze mailinglijst. Indien u hier geen prijs op stelt kunt u dit aangeven bij de opmerkingen, u zult dan niet op de mailinglist worden geplaatst.


Vragen, klachten en opmerkingen

Mocht u na het lezen van deze Voorwaarden klachten, vragen of opmerkingen hebben over deze voorwaarden, neem dan gerust schriftelijk, telefonisch of per e-mail contact op met ons.